Harry Malter: dierentuin met circuskantje

HARRY MALTER: DIERENTUIN MET CIRCUSKANTJE

Harry Malter reisde lange tijd rond met een indrukwekkend circus en dieren zoals olifanten, tijgers en zebra’s. Na zijn laatste voorstelling besloot hij zich te vestigen in Heusden en zo werd het familiepark Harry Malter een feit. Vandaag kan je er niet alleen unieke dieren bezoeken, er zijn ook tal van toffe attracties en speeltuinen. Door de familiale sfeer die in het Harry Malter park hangt, voel je je er meteen thuis. Ideaal om er met het gezin op ontdekking te gaan!

Beestig plezierig in familiepark Harry Malter

Harry Malter startte als dierentuin met gepensioneerde circusdieren en is vandaag de thuis van heel wat uiteenlopende diersoorten. Je kan er verschillende papegaaisoorten ontdekken, pientere stokstaartjes bezoeken en zachte alpaca’s zien rondhuppelen. Het is leuk om te zien hoe goed de dieren zich hier voelen. Ook de gekke kapucijnaapjes en rhesusaapjes zijn een plezier om naar te kijken! Je kleuter zal het vast leuk vinden om in het Harry Malter park de hangbuikzwijntjes, cavia’s en geitjes van dichtbij te begroeten.

 

Naast de goede zorgen voor de dieren, legt Harry Malter ook graag zijn bezoekers in de watten. De speeltuin is de ideale plaats voor kids tussen 2 en 12 jaar om zich helemaal uit te leven. Er zijn verschillende glijbanen, draaimolens, klautertuigen en zelfs een ballenbad! Doordat heel wat attracties in het familiepark Harry Malter overdekt zijn, hoef je je uitstap niet uit te stellen bij regenweer. Terwijl de kinderen zich rot amuseren in de speeltuin, kunnen ouders even uitrusten in het restaurant van Harry Malter bij een vers gebakje of een huisbereide maaltijd.

Bezoek het Harry Malter park

Het charmante familiepark Harry Malter is open van april tot november en is door zijn kleinschaligheid ideaal om met peuters en kleuters te bezoeken. Je kleintje een onvergetelijke dag bezorgen? Bied snel mee op één van onze veilingen en bezoek Harry Malter aan een voordelige prijs!

dagje uit cadeau