Sport en spel: originele en verrassende activiteiten

SPORT EN SPEL: ORIGINELE EN VERRASSENDE ACTIVITEITEN

Op zoek naar inspiratie als invulling voor een originele sport- en spelnamiddag of voor een groeps- of vrijgezellenactiviteit? Ontdek hier de leukste things to do voor een dag boordevol plezier samen met je vrienden, familie of collega’s! Van intensieve sportactiviteiten tot de coolste spelactiviteiten, op vakantieveilingen.be heb je keuze in overvloed.

Start to sport – sportactiviteiten

Indoor of outdoor, aan sportactiviteiten geen gebrek. Van tienbeurtenkaarten voor de fitness tot een ticket voor één van de coolste klimparken van België, het kan allemaal. Sporten is niet alleen ontzettend gezond, het is ook nog eens fantastisch leuk! Zeker in goed gezelschap begin je met plezier aan je sportactiviteit. Daag vrienden of familie uit voor een intensieve sportsessie en ontdek spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Sport kan je bovendien ook tof combineren met spel. Ben je een talent op de bowlingbaan? Neem het op tegen je compagnons en probeer zo veel mogelijk strikes te gooien! Meer into paintball met je gezelschap? Ook jullie kunnen zich maar beter voorbereiden op een flinke dosis adrenaline. Het wordt beslist een spannende strijd!

Start to play – spelactiviteiten

Wie aan sport en spel denkt, legt ongetwijfeld de link met Virtual Reality. In de verwonderlijke VR-technologie kan je je laten meenemen in oneindig veel indrukwekkende werelden. Of kies voor een actieve escaperoom en ga er met je team verschillende uitdagingen aan. Voor spelactiviteiten zit je bij vakantieveilingen goed en heb je keuze zat! Neem snel een kijkje tussen het volledige aanbod en bied mee op jouw favoriet!

dagje uit cadeau