Wanneer gaan we naar de speeltuin?

WANNEER GAAN WE NAAR DE SPEELTUIN?

Een bezoekje aan de speeltuin … het is de favoriete activiteit van zowat alle kinderen. Geen wonder, aangezien ze zich er kunnen uitleven op verschillende toestellen, spelen met hun broers en zussen of nieuwe vriendjes maken. Bij slecht of koud weer is een indoor speeltuin de ideale bestemming voor een dagje vol kinderplezier!

Op naar de indoor speeltuin!

Zo’n overdekte speeltuin is een waar paradijs voor enthousiaste kids. De tientallen attracties en speeltoestellen staan er te wachten, en natuurlijk weten de kinderen niet waar eerst naartoe. Gelukkig vertoeven jullie een hele middag in de indoor speeltuin en is er dus tijd genoeg om de hele speeltuin te ontdekken! Eerst trampoline springen of een duik in het ballenbad nemen? Of toch maar een ritje op de trein? Gelukkig is er in een overdekte speeltuin ook een cafetaria, waar je als ouder even op adem kan komen en iets kunt drinken.

Vaak wordt een indoor speeltuin gecombineerd met een speeltuin in de open lucht. Zo kunnen de kinderen bij mooi weer gezellig buiten spelen! Je mag er gerust in zijn dat zo’n speeltuin schommels, glijbanen en klimrekken in overvloed heeft. Bovendien is het meestal ingericht volgens een specifiek thema – denk aan sprookjes, ridders of prinsessen – en zijn er soms bepaalde attracties die je nergens anders vindt. Klaar om samen met je kroost een unieke speeltuin te ontdekken?

Help! Een overdekte speeltuin in de buurt?

Vlaanderen kent heel wat speelparadijzen voor alle leeftijden. Je vindt dus vast een indoor speeltuin in de buurt! Bezig met het plannen van een uitstapje? Neem dan zeker een kijkje bij onze verschillende veilingen om aan een voordelig tarief tickets te winnen voor een outdoor of indoor speeltuin. De kids kijken er alvast naar uit!

dagje uit cadeau