Mega fun voor de kids in Mega Speelstad

MEGA FUN IN MEGA SPEELSTAD

Mega Speelstad zorgt voor uren indoorfun met een megagrote speeltuin van maar liefst 5.000 m²! Bij mooi weer kunnen de kids zich buiten uitleven in de Toverstad vol sprookjeshuizen en trampolines. Speelstad in Wechelderzande denkt ook aan de ouders met de amusementstoestellen binnen en het zonovergoten terras buiten! Een fantastische dag vol speelplezier is gegarandeerd!

Speelstad: een indoor paradijs

Mega Speelstad is veel meer dan een indoor speeldorp. Het is een echt attractiepark! Je vindt er botsauto’s, springkastelen en racekarretjes, maar ook snelle attracties, zoals de ‘Butterfly’, ‘Flying Beaver’ en ‘Crazy Cans’. Rustige kids zullen zich zeker amuseren in de blokkenhoek, waar ze gigantische torens kunnen bouwen. Zin in wat competitie? Ga dan langs in de mini-bowling van Mega Speelstad! Voor de kleinsten zijn er speciale peuterzones ingericht waarin kleintjes tot 3 jaar veilig op ontdekking kunnen gaan.

Naast de indoor Speelstad in Wechelderzande ligt het unieke sprookjesdorp Toverstad. In deze buitenspeeltuin staat alles in het thema van sprookjes en dromen. Bij de kleine sprookjeshuisjes kunnen de kids luisteren naar verhalen, maar natuurlijk kunnen ze zich ook amuseren op diverse attracties, zoals de ‘Klimvulkaan’ en de ‘Piratenboot’. Je vindt er zelfs een heus go-cart circuit! Of wat dacht je van een tochtje met de Speelstad Express? Terwijl de kinderen de dag van hun leven beleven in Mega Speelstad kunnen de ouders gezellig een aperitiefje drinken op het zonneterras. Zalig toch?

Bezoek Speelstad in Wechelderzande

Mega Speelstad is het hele jaar door geopend in het weekend en op woensdagmiddag. Tijdens de schoolvakanties kan je het park elke dag verkennen! Bied dus snel mee op één van de veilingen! Je ticket omvat de toegang tot zowel de indoor speelstad als de outdoor Toverstad. Zo biedt Mega Speelstad voor je kids tot 14 jaar mega veel plezier!

dagje uit cadeau