Verrassende ideeën voor je familiefeest

VERRASSENDE IDEEËN VOOR JE FAMILIEFEEST

Een familiefeest hoeft niet altijd gepaard te gaan met het klassieke tafelen. Wat dacht je ervan eens voluit te gaan voor een creatieve, sportieve of avontuurlijke familiedag? Op vakantieveilingen.be vind je tal van mogelijkheden om erop uit te trekken met de familie. Van daten met dieren tot feesten in een achtbaan, er zijn ontelbaar veel familiefeestideeën voor groot en klein.

Familiefeestproof

Kom je binnenkort samen met de familie, maar ben je nog op zoek naar originele ideeën voor je familiefeest? Met onze toptips helpen we je graag op weg naar een onvergetelijke familiedag. Klaar? Here we go!

Gillen in de achtbaan en joelen in het piratenschip, een pretpark blijft altijd een goed idee. Ga met je nonkel in bloedstollende roetsjbanen of vergezel je nichtje voor een rondje op de draaimolen. Waterratten kunnen dan weer kiezen voor een waterpretpark. Scheuren langs bochten van reuzeglijbanen of sportief baantjes zwemmen, daar zeg je luidkeels ‘ja!’ op! Of ga tijdens je familiefeest gezellig op ontdekkingsreis naar een dierenparadijs. Het rijk der dieren heeft namelijk heel wat mysteries die wachten om door jullie ontrafeld te worden.

Echte avonturiers wagen zich voor een familiedag misschien wel aan een dropping. Of trek erop uit en huur een vakantiehuisje aan de kust of in de Ardennen. Combineer met een tocht op een quad of een tweewieler en voel je één met de natuur!

Creatieve familiedag

Heb je al eens gedacht aan een bakworkshop met oma, of een escaperoombezoek met je neven en nichten? Schilderen, juwelen maken of fancy cocktails shaken, bij vakantieveilingen.be hebben we alles in huis om van jouw dagje uit met je fabulous fam een onvergetelijk familiefeest te maken! Neem snel een kijkje tussen de vele ideeën voor je familiefeest en doe een bod op jouw favoriet!

dagje uit cadeau