Top 10 Cadeaus

Ook niet zeker wat het beste cadeau is? Zoek niet langer! Deze categorieën staan in onze top 10 van cadeaus. Ga op citytrip of doe een reis naar de zon. Te ver van huis? Ga dan naar de wellness, uit eten of ga er een dagje van tussenuit. Kijk zeker ook eens naar de nieuwe veilingen voor een origineel cadeau. Het mooiste van al? Je biedt al mee vanaf € 1,-.

Vakanties

Reizen is altijd leuk! Doe een citytrip cadeau of een reis naar de (verre) zon, deze zijn een van onze populairste cadeau's. Hiemee maak je zeker indruk. Wedden dat jij het beste cadeau hebt?

Vakanties

Beauty

Wil je iemand eens goed in de watten leggen? Bied dan mee op de beauty veilingen. Ga samen naar de wellness in België of Nederland. Staan jullie liever in de spotlights? Doe dan een fotoshoot cadeau. Een perfect cadeau voor je partner, vriendin, zus of moeder.

Beauty cadeau

Eten & Drinken

Niets zo gezellig als samen iets gaan eten. Een 7-gangendiner of liever onbeperkt spare ribs gaan eten vallen altijd in de smaak. Als je geen zin hebt om naar buiten te gaan kan je gewoon een wijnproeverij aan huis cadeau doen. Hoe dan ook, het wordt gezellig.

Eten & drinken cadeau

Dagje Uit

Een onvergetelijke ervaring als cadeau? Heel populair zijn onze tickets voor onder andere: Pretparken, beurzen en paintball. Wacht niet te lang!

dagje uit cadeau

Nieuwe veilingen

Je kent het wel, die ene persoon die er altijd in slaagt om hetzelfde cadeau te geven als jij. Hoe moet je dan nog origineel zijn? Wel, treur niet langer, want met onze nieuwe veilingen heb je altijd een leuk en origineel cadeau! Wij weten zeker dat niemand kan tippen aan jouw cadeau.

Nieuwe veilingen