Cadeau voor opa

Op zoek naar een leuk cadeau voor je opa? Dan ben je hier op de juiste plaats. Wat dacht je van een horloge? Altijd leuk om een cadeautje uit te pakken. Toch liever een leuke ervaring? Geef een etentje, een cursus of zelf een vakantie cadeau! Origineel ben je sowieso! En het mooie is, je biedt al mee vanaf € 1,-. Zo vind je een betaalbaar en leuk cadeau voor je opa.

Horloges

Een outfit is pas compleet met het juiste accessoire. Toch? Geef je opa een van onze horloges, er is een ruime keuze uit de mooiste merken. Wedden dat hij er niet goed van zal zijn?

Horloges

Eten & Drinken

Niets zo gezellig als samen iets gaan eten. Wat dacht je van een 7-gangendiner? Of liever onbeperkt spare ribs gaan eten? Als je geen zin hebt om naar buiten te gaan kan je gewoon een wijnproeverij aan huis cadeau doen. Hoe dan ook, het wordt gezellig.

Eten & drinken cadeau

Vakanties

Reizen is altijd leuk! Doe een citytrip cadeau, een reis naar de (verre) zon of een leuke auto of busreis. Hiemee maak je zeker indruk op je opa. Wedden dat jij het beste cadeau hebt?

Vakanties

Cursussen

Wil je opa ook altijd iets nieuws leren? Of heeft hij een nieuwe hobby nodig? Van gitaarspelen tot de beginselen van marketing. Met deze cursussen en workshops vergroot je goedkoop en in no-time je kennis en kunde. 

Cursussen

Nieuwe veilingen

Je kent het wel, die ene persoon die er altijd in slaagt om hetzelfde cadeau te geven als jij. Hoe moet je dan nog origineel zijn? Wel, treur niet langer, want met onze nieuwe veilingen heb je altijd een leuk en origineel cadeau! Wij weten zeker dat niemand kan tippen aan jouw cadeau.

Nieuwe veilingen