Cadeau voor zus

Op zoek naar een leuk cadeau voor je zus? Dan ben je hier op de juiste plaats. Wat dacht je van een dagje wellness, een etentje of een dagje uit? Ervaringen zijn altijd memorabel! Een leergierige zus? Ga dan voor een van onze cursussen! Het mooiste van al? Je biedt al mee vanaf € 1,-. Zo vind je een betaalbaar en leuk cadeau voor je zus.

Beauty

Wil je je zus eens goed in de watten leggen? Bied dan mee op de beauty veilingen. Van beauty producten tot een dagje wellness in België of Nederland en zelf een fotoshoot. Dit is zeker het perfecte cadeau voor haar.

Beauty cadeau

Cursussen

Wil je zus ook altijd iets nieuws leren? Of heeft ze een nieuwe hobby nodig? Van gitaarspelen tot de beginselen van marketing. Met deze cursussen en workshops vergroot je goedkoop en in no-time je kennis en kunde. 

Cursussen

Eten & Drinken

Niets zo gezellig als samen iets gaan eten. Wat dacht je van een 7-gangendiner? Of liever onbeperkt spare ribs gaan eten? Als je geen zin hebt om naar buiten te gaan kan je gewoon een wijnproeverij aan huis cadeau doen. Hoe dan ook, het wordt gezellig.

Eten & drinken cadeau

Dagje Uit

Een onvergetelijke ervaring als cadeau? Bekijk dan onze tickets voor onder andere: Pretparken, dierentuinen,beurzen, paintball en meer. 
Geen zin om je te verplaatsen? Kies dan voor een cursus of wijnproeverij bij jou thuis.

dagje uit cadeau

Nieuwe veilingen

Geen inspiratie? Wel, treur niet langer, want met onze nieuwe veilingen heb je altijd een leuk en origineel cadeau! Wij weten zeker dat je een onvergetelijk cadeau hebt.

Nieuwe veilingen