Cadeau voor vriend

Op zoek naar een cadeau voor een vriend? Dan ben je hier op de juiste plaats. Ga voor een van onze producten. Altijd leuk om een cadeautje uit te pakken. Liever een ervaring? Ga dan samen op vakantie, gaan eten of een dagje uit! Het mooiste van al? Je biedt al mee vanaf € 1,-. Zo vind je een betaalbaar en leuk cadeau voor een van je vrienden.

Eten & Drinken

Niets zo gezellig als samen iets gaan eten. Wat dacht je van een 7-gangendiner? Of liever onbeperkt spare ribs gaan eten? Als je geen zin hebt om naar buiten te gaan kan je gewoon een wijnproeverij aan huis cadeau doen. Hoe dan ook, het wordt gezellig.

Eten & drinken cadeau

Producten

Het is altijd leuk om een cadeautje uit te pakken, wil jij iemand aangenaam verrassen? Kijk dan zeker eens naar onze producten. Een bluetooth speaker, horloge of grill? Er is voor elk wat wils.

producten cadeau's

Vakanties

Reizen is altijd leuk! Doe een citytrip cadeau, een reis naar de (verre) zon of een leuke auto of busreis. Hiemee maak je zeker indruk. Wedden dat jij het beste cadeau hebt?

Vakanties

Dagje Uit

Een onvergetelijke ervaring als cadeau? Bekijk dan onze tickets voor onder andere: Pretparken, dierentuinen,beurzen, paintball en meer. Geen zin om je te verplaatsen? Kies dan voor een cursus of wijnproeverij bij jou thuis.

dagje uit cadeau

Nieuwe veilingen

Je kent het wel, die ene persoon die er altijd in slaagt om hetzelfde cadeau te geven als jij. Hoe moet je dan nog origineel zijn? Wel, treur niet langer, want met onze nieuwe veilingen heb je altijd een leuk en origineel cadeau! Wij weten zeker dat niemand kan tippen aan jouw cadeau.

Nieuwe veilingen