Cadeau voor hem

Op zoek naar een cadeau voor hem? Dan ben je hier op de juiste plaats. Ga je voor horloges of elektronica? Altijd leuk om een cadeautje uit te pakken. Liever een ervaring? Ga dan voor een dagje uit of een etentje! Het mooiste van al? Je biedt al mee vanaf € 1,-. Zo vind je een betaalbaar en leuk cadeau voor hem.

Dagje Uit

Een onvergetelijke ervaring als cadeau? Bekijk dan onze tickets voor onder andere: Pretparken, dierentuinen,beurzen, paintball en meer. Geen zin om je te verplaatsen? Kies dan voor een cursus of wijnproeverij bij jou thuis.

dagje uit cadeau

Eten & Drinken

Niets zo gezellig als samen iets gaan eten. Wat dacht je van een 7-gangendiner? Of liever onbeperkt spare ribs gaan eten? Als je geen zin hebt om naar buiten te gaan kan je gewoon een wijnproeverij aan huis cadeau doen. Hoe dan ook, het wordt gezellig.

Eten & drinken cadeau

Elektronica

Cadeau voor een muziekliefhebber of gadgetfreak? Wij hebben zeker iets dat past. Van nieuwe technische snufjes zoals een Apple TV tot blijvertjes zoals een bluetooth speaker of platenspeler. Hiermee maak je altijd een indruk!

Elektronica

Horloges

Een outfit is pas compleet met het juiste accessoire. Toch? Geef een van onze horloges, er is een ruime keuze uit de mooiste merken. Wedden dat hij er niet goed van zal zijn?

Horloges

Nieuwe veilingen

Je kent het wel, die ene persoon die er altijd in slaagt om hetzelfde cadeau te geven als jij. Hoe moet je dan nog origineel zijn? Wel, treur niet langer, want met onze nieuwe veilingen heb je altijd een leuk en origineel cadeau! Wij weten zeker dat niemand kan tippen aan jouw cadeau.

Nieuwe veilingen