Cadeau idee

Op zoek naar originele cadeau ideeën? Dan ben je hier op de juiste plaats. Of je nu gaat voor een horloge, wellness, een dagje paintballen of naar het pretpark, alles is mogelijk! En het mooie is, je biedt al mee vanaf € 1,-. Zo vind je voor iedereen betaalbare, leuke cadeaus.

Horloges

Een outfit is pas compleet met het juiste accessoire. Toch? Geef een van onze horloges cadeau, er is een ruime keuze uit de mooiste merken. Wedden dat niemand raad hoeveel jij hiervoor betaald hebt?

Horloges

Beauty

Wil je iemand eens goed in de watten leggen? Bied dan mee op de beauty veilingen. Ga samen naar de wellness in België of Nederland. Staan jullie liever in de spotlights? Doe dan een fotoshoot cadeau. Een perfect cadeau voor je partner, vriendin, zus of moeder.

Beauty cadeau

Sport & spel

Een dag vol spanning en sensatie als cadeau? Geen enkel probleem! Ga samen paintballen, bowlen, doe een helicoptervlucht of onstnap uit een gevangenis. Meer weten? Bekijk dan zeker ook de andere veilingen.

Sport & Spel

Pretparken

Gillen in de achtbaan of griezelen in het spookhuis. Een dagje pretpark vindt iedereen leuk. Geef als cadeau tickets voor de leukste pretparken van België én het buitenland. Een onvergetelijke cadeau!

Pretparken

Nieuwe veilingen

Je kent het wel, die ene persoon die er altijd in slaagt om hetzelfde cadeau te geven als jij. Hoe moet je dan nog origineel zijn? Wel, treur niet langer, want met onze nieuwe veilingen heb je altijd een leuk en origineel cadeau! Wij weten zeker dat niemand kan tippen aan jouw cadeau.

Nieuwe veilingen