Hulp nodig?
Vandaag bereikbaar tot 18.00.

Wil je niet meer meebieden en je account deactiveren?

Dat kan. Je deactiveert je account als volgt:


1. Ga naar jouw account (rechts bovenaan) en klik op 'Profielgegevens'

2. Selecteer het tabblad 'Profiel en instellingen'

3. Klik op 'Persoonlijke gegevens'

4. Onderaan kun je klikken op 'Deactiveer mijn account' en vervolgens op 'Ja, deactiveer'

5. Bevestig de sluiting van je account door op de deactiveer-button in je e-mail te klikken


Wil je je profiel toch weer activeren? Neem dan even contact op met onze klantendienst.