De leukste verhalen over pretparken

De zomer van je leven

Leuk zeg, zomervakantie. Festivals, pretparken, lange avonden op café. En lange dagen rekken vullen in een aftandse supermarkt. Je moet die pintjes toch ergens van betalen. Wat als je die saaie job skipt en gewoon de hele tijd leuke dingen gaat doen? Gratis? Of beter nog: betaald? De meeste dromen zijn bedrog, maar deze studentenjob is gewoon de knalharde waarheid.

Jij gaat namelijk misschien een maand lang samen met een medestudent ons hele assortiment uittesten, en dat is echt zot uitgebreid. Paintballen, pretparken bezoeken, festivals meepikken, in binnen- en buitenland. Dat soort dingen. Bovendien krijg je ook een auto met tankkaart dus je rijdt overal vlot naartoe.

Herken je jezelf in deze beschrijving?

  • Je studeert nog. Lijkt ons vrij logisch voor een studentenjob.
  • Begint er plots iemand te lachen op de bus of in de les? Die heeft waarschijnlijk je nieuwste Story gezien, want je bent een onuitputtelijke bron van grappige foto’s en filmpjes.
  • Je bent niet bang om voor een camera te staan, of het nu de selfiemodus van je smartphone is of om iets professioneler materiaal gaat.
  • Je komt vlot uit je woorden en je kan in het Frans wel wat meer zeggen dan 'croissant' en 'oui'.
  • Zelfstandig en vindingrijk, zo kan je jezelf wel omschrijven. Je staat dus niet om de haverklap aan onze mouw te trekken omdat je ‘niet weet hoe ik dat moet doe-hoen’. We zijn je moeder niet.
  • Je hebt een rijbewijs. Voor die auto dus.
  • Je hebt nog tijd over tijdens de vakantie. Wanneer je precies op stap gaat bespreken we nog, maar in totaal ga je een maand werk hebben

Las dit als jouw persoonlijke biografie? Gewoon solliciteren dan. Dat doe je in twee eenvoudige stappen

Stap 1: overtuig ons waarom jij de ideale persoon bent voor deze job!

1. Maak een filmpje, foto, tekst, ... waarin je ons toont waarom we jou moeten kiezen
2. Post dit voor 6 juni op Instagram, YouTube, Facebook, ... en zorg dat het publiek staat zodat we het kunnen zien
3. Zorg dat je zeker de hashtag #zotstestudentenjob gebruikt

Stap 2: beantwoord een paar vragen zodat we je beter kunnen leren kennen


Ik doe mee!