Bubbelproeverij bij jou thuis (6 p.)
Organiseer zelf een gezellige middag met vrienden of familie met deze schuimwijnproeverij. Leer meer over verschillende mousserende wijnen. Hoe worden ze gemaakt? En wat is bijvoorbeeld het verschil tussen Cremant, Sekt en Prosecco?
Wat wordt er geveild?
- Schuimwijnproeverij van de Kasteelhoeve
- Proef verschillende (mousserende) wijnen, porto en likeur
- Op een zelf te organiseren locatie naar keuze
- Uitleg van een ervaren wijnconsulent
- Voor 6 personen
Plus- en minpunten
- Je kunt extra personen bijboeken
- Op locatie naar keuze
- Reserveer minimaal 4 dagen voor de gewenste datum

Data
- Geldigheid: 6 maanden na het winnen van de veiling.
- Reserveren : minimaal 4 dagen voor de gewenste datum.
- Beschikbaarheid : Klik HIER voor de beschikbaarheid.
Meer info
Wil je een wijnproeverij voor meerdere personen?
Voorwaarden & bijzonderheden
- Minimumleeftijd: 18 jaar.
- Locatie: Je dient zelf voor een locatie te zorgen.
- Afspraak: na het winnen van de veiling ontvangt u de informatie om uw afspraak te maken.
- Wilt u met meer zijn? U hebt de mogelijkheid om tot 4 personen aan uw reservering toe te voegen (tegen betaling van een supplement)
- Annuleren/wijzigen: niet mogelijk.






Meer producten bekijken?
Hoe werkt een veiling?
Bekijk tips en onze voorwaarden
Al meer dan 3 miljoen winnaars
Dagelijks 1000-en veilingen
Je bepaalt zelf de prijs
Onze veilingsvoorwaarden
Hoogste bieder?
Ben je de hoogste bieder? Dan ben je verplicht het geboden bedrag te betalen. Annuleren is niet mogelijk tenzij dit duidelijk staat aangegeven onder Voorwaarden & Bijzonderheden.
Notarieel toezicht
Om de betrouwbaarheid van onze veilingen te garanderen, staan deze onder toezicht van een onafhankelijke notaris. Zij beoordeelt het biedproces en kan op ieder moment de biedingen bekijken. De notaris geeft geen antwoord op inhoudelijke vragen en klachten, hiervoor kan je terecht bij onze klantenservice.
Algemene voorwaarden
Op deze veiling zijn de algemene voorwaarden van VakantieVeilingen.nl van toepassing.