Tickets voor themapark Bellewaerde in Ieper (2 p.)

Meenseweg 497, 8902 Ieper

De favoriete uitstap van de hele familie? Bellewaerde natuurlijk! Gillen van plezier op de nieuwe familiecoaster Wakala, de exotische dieren bewonderen en tot rust komen in de prachtige natuur? In Bellewaerde doe je het allemaal in 1 dag!

Wat wordt er geveild?
  • 2 tickets voor Bellewaerde in Ieper
  • Elk ticket geeft toegang voor 1 persoon (volwassene of kind vanaf 1 meter)
  • Kinderen tot 1 meter hebben gratis toegang
Data

Geldig t/m 8 november 2020 van op basis van beschikbaarheid. Kijk onder 'Beschikbaarheid' voor de beschikbare dagen. Het selecteren van een datum is verplicht. 

Attracties kunnen wegens onderhoud of weersomstandigheden gesloten zijn. Voor alle actuele informatie en openingstijden kijk je op de website van Bellewaerde.

Op dagen dat het park is uitverkocht, kun je geen gebruikmaken van de tickets

Extra informatie COVID-19: Bellewaerde heeft diverse maatregelen rondom COVID-19 getroffen om jou een fantastische dag te bezorgen én ervoor te zorgen dat dit op een veilige manier gebeurt. Je vindt de maatregelen op https://www.bellewaerde.be/nl/corona

Meer info

Klein of iets minder klein? In Bellewaerde zijn er attracties voor jong en oud. In KidsPark leven de allerkleinsten zich uit, in alle veiligheid. Mag het ietsje meer zijn? Ook als je op zoek bent naar een flinke adrenalinekick is Bellewaerde jouw place to be. Wat afkoeling nodig na al die spanning? Duik in een van de supercoole waterattracties!

Echte dierenvrienden in je gezin? Kom de guitige lemuren van heel dichtbij bewonderen op het lemureneiland, en bewaar je kalmte tijdens de spannende roofvogeldemonstratie. En vergeet niet om even langs te lopen bij de giraffen. Wist je trouwens dat onze ‘grootste’ vrienden gemiddeld 5 meter lang worden? Bij elk bezoek aan Bellewaerde ontdek je weer iets nieuws over de exotische dieren!

Even tot rust komen? Relaxen doe je ook in Bellewaerde. Wandel door het uitgestrekte park en geniet met volle teugen van de schitterende groene omgeving en de rustgevende natuur. Of pik de adembenemende stunts mee van de duikers in de Stunt & Dive Show!

Wat je zeker niet mag missen? Wakala, de nieuwe, avontuurlijke familiecoaster! Klein en groot gaan mee op avontuur in het spoor van een Canadese inheemse stam. Raas tussen de bomen door en stijg uit boven het water: het wordt een tocht die je vast en zeker bijblijft!

Verplichte kosten
Administratiekosten
€ 5,50
Beschikbaarheid
Reserveren via de website van VakantieVeilingen is verplicht. Het is dus niet nodig om te reserveren op de website van Bellewaerde. Hieronder zie je de beschikbare dagen voor jouw bezoek aan Bellewaerde:
 
Locatie

Voor deze inhoud is externe informatie nodig.
Om de inhoud te kunnen zien, dien je cookies van derden te accepteren.

Toon externe content en accepteer cookies
Voorwaarden & bijzonderheden

• De t.w.v.-prijs, is de normale kassaprijs en is gebaseerd op 2 volwassenen
• Op dagen dat het park is uitverkocht, kun je geen gebruikmaken van de tickets
• Je dient alle e-tickets geprint of digitaal via de smartphone mee te nemen naar Bellewaerde
• Vooraf een datum kiezen is verplicht via de site van VakantieVeilingen, het is dus niet nodig om te reserveren op de website van Bellewaerde

Veiling gesloten
Oh nee… Je kunt deze veiling nu niet winnen

Hoe werkt een veiling?

Bekijk onze tips en voorwaarden

  • Registreer je gratis en log in
  • Plaats het hoogste bod en win
  • Betaal de veiling veilig online
  • Download je waardebon of reserveer
  • Al meer dan 3 miljoen winnaars
  • Dagelijks 1000-en veilingen
  • Je bepaalt zelf de prijs

Onze veilingvoorwaarden

Hoogste bieder?
Ben je de hoogste bieder? Dan ben je verplicht het geboden bedrag te betalen. Annuleren is niet mogelijk tenzij dit duidelijk staat aangegeven onder Voorwaarden & bijzonderheden.
Notarieel toezicht
Om de betrouwbaarheid van onze veilingen te garanderen, staan deze onder toezicht van een onafhankelijke notaris. Zij beoordeelt het biedproces en kan op ieder moment de biedingen bekijken.De notaris geeft geen antwoord op inhoudelijke vragen en klachten, hiervoor kan je terecht bij onze klantenservice.
Algemene voorwaarden
Op deze veiling zijn de algemene voorwaarden van VakantieVeilingen.be van toepassing.