Tickets voor Halloween in Bobbejaanland (2 p.)

Olensteenweg 45, 2460 Kasterlee

Kom vanaf 17 oktober mee griezelen in Bobbejaanland op het grootste Halloween-event van het land! Ontdek de gruwel in 5 unieke scarezones - waarvan 3 gloednieuw -, 3 waanzinnige spookhuizen en 5 straffe nocturnes. Durf jij komen?

Wat wordt er geveild?
 • 2 tickets voor Halloween in Bobbejaanland te Lichtaart
 • Elk ticket geeft toegang voor 1 persoon (volwassene of kind vanaf 1 meter)
Plus- en minpunten
 • 3 gloednieuwe scarezones, 3 waanzinnige spookhuizen en 5 straffe nocturnes
 • Niet voor doetjes
Data

Geldig t/m 8 november 2020. 


Kijk op de website van Bobbejaanland voor de actuele openingsdagen en -tijden. Om op je gewenste dag het park te bezoeken raden we je aan zo snel mogelijk na jouw gewonnen veiling te betalen en te boeken.

Attracties kunnen wegens onderhoud of weersomstandigheden gesloten zijn. Voor alle actuele informatie over gebruiksbeperkingen, openingstijden en additionele kosten kijk je op de website van Bobbejaanland.
 
Als één van de COVID-19-maatregelen is online reservering voor de datum van je bezoek verplicht om toegang tot het park te verkrijgen. Raadpleeg de maatregelen voor je bezoek.

Meer info
Bobbejaanland maakt zich op voor het hoogtepunt van het seizoen. Vanaf 17 oktober kan je in ’t plezantste land terecht voor het grootste Halloween-event van het land. Ontdek de gruwel in 5 unieke scarezones, waarvan drie gloednieuw, 3 waanzinnige spookhuizen en 5 straffe nocturnes.

Een stam aapachtigen heeft zich gevestigd in de jungle van Adventure Valley. Opperhoofd King Monkey regeert in de Monkey Clan met stalen hand. Indringers zijn niet welkom. Ontsnap jij aan een aanval van zijn stamgenoten?

In Circus Carnivalé nemen knotsgekke circusartiesten je mee terug naar de jaren ’30. Een geschifte circusdirecteur landt met zijn freakcircus in Cowboy Town. Deze gekke figuren deinzen niet terug voor een experiment met de Human Cannonball en zijn steeds opzoek naar nieuwe durfals die willen plaatsnemen op het rad van de messenwerper. Neem jij graag een kijkje in je toekomst? Dan is de waarzegster van Circus Carnivalé waar je naartoe moet.

De dreigende moerassen van Voodoo Bayou beloven niet veel goeds. Waan je in de leefwereld van het volk van Bayou in New Orleans, maar pas op voor de duistere krachten van Queen V. Baan je een weg langs het Voodootrail, maar doe dit nooit alleen.

Nog niet genoeg gegriezeld? Haast je dan naar Plaza de Los Muertos om kennis te maken met de Calaveras of ontsnap aan de zure regen in Toxic Waters.

Klaar voor nog meer gruwel? Die vind je in onze drie waanzinnige spookhuizen. In Yummy ontvangt plastisch chirurg dr. Krawczyk je met open armen, maar iets zegt ons dat hij een duister geheim achterhoudt. De kliniek betreden, doe je dus op eigen risico. Je bezoek aan de kliniek overleefd? Dan staan de creepy clowns van Bazaar Bizarre te popelen om je de stuipen op het lijf te jagen! Ze bouwden 50 m² bij aan hun doolhof, vind jij de weg naar de uitgang nog? Toch klaar voor veiliger oorden? Dan ligt onderzeeër Sonar voor jou aangemeerd. Het is de enige uitweg om te ontsnappen aan de zure regen. Succes!

De meest dappere bezoekers komen langs tijdens onze nocturnes en ontdekken nog meer gruwel. Meer monsters, meer horror, meer Halloween. Durf jij? De nocturnes vinden plaats op 24 oktober, 31 oktober, 1 november, 6 november en 7 november.
Meer info: https://halloween.bobbejaanland.be/
Verplichte kosten
Administratiekosten
€ 5,50
Bij te boeken

Maak je arrangement compleet met deze bij te boeken extra’s (o.b.v. beschikbaarheid). Zo wordt jouw ervaring nóg leuker!

Bijboeken bij BobbejaanlandOnderstaande boek en betaal je bij de kassa van Bobbejaanland
• Parkeerkaart

Locatie

Voor deze inhoud is externe informatie nodig.
Om de inhoud te kunnen zien, dien je cookies van derden te accepteren.

Toon externe content en accepteer cookies
Voorwaarden & bijzonderheden
 • Kinderen onder 1 meter hebben gratis toegang tot het park
 • Reserveren verplicht. Raadpleeg voor je bezoek de laatste updates omtrent de Covid-19 maatregelen 
 • De tickets zijn niet geldig op uitverkochte en niet-reguliere parkdagen (terug te vinden op de website van Bobbejaanland) of in combinatie met voorverkooptickets of schoolreizen en groepsuitstappen
 • De tickets zijn niet terugbetaalbaar, noch cumuleerbaar met andere acties/promoties
 • De tickets mogen niet verkocht noch uitgedeeld worden
 • Met het betreden van het park ga je akkoord met het parkreglement
 • Het is om veiligheidsredenen niet toegestaan dat volwassenen een vermomming dragen of geschminkt zijn tijdens Halloween, zo kan er nooit verwarring ontstaan tussen bezoekers of acteurs. Kinderen tot 12 jaar mogen zich wel verkleden
Veiling gesloten
Oh nee… Je kunt deze veiling nu niet winnen

Hoe werkt een veiling?

Bekijk onze tips en voorwaarden

 • Registreer je gratis en log in
 • Plaats het hoogste bod en win
 • Betaal de veiling veilig online
 • Download je waardebon of reserveer
 • Al meer dan 3 miljoen winnaars
 • Dagelijks 1000-en veilingen
 • Je bepaalt zelf de prijs

Onze veilingvoorwaarden

Hoogste bieder?
Ben je de hoogste bieder? Dan ben je verplicht het geboden bedrag te betalen. Annuleren is niet mogelijk tenzij dit duidelijk staat aangegeven onder Voorwaarden & bijzonderheden.
Notarieel toezicht
Om de betrouwbaarheid van onze veilingen te garanderen, staan deze onder toezicht van een onafhankelijke notaris. Zij beoordeelt het biedproces en kan op ieder moment de biedingen bekijken.De notaris geeft geen antwoord op inhoudelijke vragen en klachten, hiervoor kan je terecht bij onze klantenservice.
Algemene voorwaarden
Op deze veiling zijn de algemene voorwaarden van VakantieVeilingen.be van toepassing.