Apenheul - maak kennis met 35 soorten apen (2 p.- NL)

J.C. Wilslaan 21, 7313 HK Apeldoorn

Apenheul - herken jezelf! Een bezoek aan Apenheul is bijzonder, leuk én herkenbaar. Want van alle dieren lijken apen het meest op mensen. Herken jezelf tussen bijna 300 apen. De helft loopt zelfs gewoon los tussen het publiek!

Wat wordt er geveild?
  • Tickets voor Apenheul in Apeldoorn (NL)
  • Voor 2 personen


Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.

Data

Geldig van 26 augustus t/m 1 november 2019.
Bekijk de actuele openingstijden op de website van Apenheul.

Meer info

Herken jezelf in Apenheul Het leukste dagje uit tussen de loslopende apen: dát is Apenheul in Nederland. In dit groene dierenpark op de Veluwe ontdek je bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft gewoon los tussen de bezoekers. Je ontmoet de dieren dus van heel dichtbij! Bijzonder, grappig én herkenbaar. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen! Grote kans dus, dat ook jij je in één van de apen uit Apenheul herkent. Je komt nog veel meer over ze te weten tijdens de presentaties van de dierverzorgers. Klaar met apen spotten? Klim en klauter dan zelf als een aap door het park of geniet van een biologisch frietje met uitzicht op het gorilla-eiland.

Een nieuwe leiderHet was een spannend jaar bij de gorilla’s in Apenheul. De nieuwe groepsleider Bao Bao werd in de groep geïntroduceerd. De komst van Bao Bao heeft te maken met het fokprogramma voor gorilla’s waar Apenheul onderdeel van is. Fokprogramma’s zorgen ervoor dat er genetisch gezonde groepen gorilla’s in dierentuinen blijven bestaan. Dat betekent dat er regelmatig gorilla’s van de ene naar de andere dierentuin verhuizen. De komst van Bao Bao was wel spannend. Een nieuwe gorilla in de groep is voor iedereen wennen.  Ben je benieuwd naar de gorilla’s? Je vindt ze op het gorilla-eiland.

Méér dan een leuk dagje uitApenheul is méér dan een leuk dagje uit. Met het Apenheul Natuurbehoudfonds (ANF) beschermen ze apen en hun leefgebieden wereldwijd. Veel soortgenoten van de apen die je in Apenheul ontmoet, worden in het wild met uitsterven bedreigd. Bezoek je Apenheul, dan draag je automatisch je steentje bij aan het Apenheul Natuurbehoudfonds. Met jouw bezoek steun je dus ook de apen in het wild! Wil je meer doen? Drink Apenheul’s eigen Lazy Monkey koffie of koop een sleutelhanger in de souvenirshop voor het goede doel!

Verplichte kosten
Administratiekosten
€ 5,50
Extra personen

Maak je arrangement compleet met deze bij te boeken extra’s (o.b.v. beschikbaarheid). Zo wordt jouw ervaring nóg leuker!

Bijboeken tijdens betalingDeze extra's boek je via VakantieVeilingen en betaal je gelijk met je gewonnen arrangement.

  • Extra personen bij te boeken voor een vaste prijs 
Locatie

Voor deze inhoud is externe informatie nodig.
Om de inhoud te kunnen zien, dien je cookies van derden te accepteren.

Toon externe content en accepteer cookies
Voorwaarden & bijzonderheden

• De waarde is de normale kassaprijs en is gebaseerd op 2 volwassenen 
• De tickets zijn niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen en voorverkoopkaarten en zijn niet inwisselbaar voor contant geld
• Met dit entreebewijs hoef je niet in de rij te staan voor de kassa. Je kunt direct doorlopen naar de ticketcontrole
• Tickets kunnen gescand worden vanaf je smartphone of tablet
• Als je tas niet goed afsluitbaar is met een rits, kun je een speciale 100% aapvrije tas lenen
• Op Apenheul.nl vind je alle informatie voor jouw dagje Apenheul

Veiling gesloten
Oh nee… Je kunt deze veiling nu niet winnen

Hoe werkt een veiling?

Bekijk onze tips en voorwaarden

  • Registreer je gratis en log in
  • Plaats het hoogste bod en win
  • Betaal de veiling veilig online
  • Download je waardebon of reserveer
  • Al meer dan 3 miljoen winnaars
  • Dagelijks 1000-en veilingen
  • Je bepaalt zelf de prijs

Onze veilingvoorwaarden

Hoogste bieder?
Ben je de hoogste bieder? Dan ben je verplicht het geboden bedrag te betalen. Annuleren is niet mogelijk tenzij dit duidelijk staat aangegeven onder Voorwaarden & bijzonderheden.
Notarieel toezicht
Om de betrouwbaarheid van onze veilingen te garanderen, staan deze onder toezicht van een onafhankelijke notaris. Zij beoordeelt het biedproces en kan op ieder moment de biedingen bekijken.De notaris geeft geen antwoord op inhoudelijke vragen en klachten, hiervoor kan je terecht bij onze klantenservice.
Algemene voorwaarden
Op deze veiling zijn de algemene voorwaarden van VakantieVeilingen.be van toepassing.