Plopsaland: een kleurrijke dag!

EEN KLEURRIJKE DAG IN PLOPSALAND

Als de kids mogen beslissen, kiezen ze hoogstwaarschijnlijk voor een uitstapje naar Plopsaland De Panne. En we kunnen hen geen ongelijk geven! Want met heel wat spannende en rustige attracties, themarestaurants en shows met hun favoriete tv-figuren, is Plopsaland the place to be voor een toffe uitstap met het hele gezin.

Op het programma in Plopsaland De Panne

Bij Plopsa in De Panne vind je oneindig veel attracties voor alle leeftijden en van elk waaghalsniveau. In Plopsaland is er echt voor elk wat wils! Peuters en kleuters kunnen hun hartje ophalen in ‘Bumba’s speeltuin’, op ‘De Bloemenmolen’ of in de doorloopweide met tal van lieve diertjes. Eerder op zoek naar een uitdagende attractie? ‘Balloon Race’, ‘Anubis The Ride’ of ‘De Draak’ zorgen gegarandeerd voor de nodige fun! Voor waterratten zijn de ‘Supersplash’ en de ‘Mega Mindy Jetski’ toppers of ga bij regenweer langs in ‘Het Bos van Plop’ of ‘Het Spinnenweb’.

Wist je trouwens dat er in Plopsaland De Panne nog heel wat andere dingen te beleven zijn? Geniet van de parade met al je favoriete Plopsafiguren of ga langs in het Theater en geniet van fantastische shows met onder andere Plop, Bumba, K3, Maya en Piet Piraat. Heb je honger, dan kan je in Plospaland terecht in fantastische themarestaurants. Hamburgers eten in de Melkherberg of bitterballen en frikandellen bij Fred Kroket? Wie weet zit Samson wel naast je! 

Tickets voor Plopsa De Panne

Plan je een leuke dag in Plopsaland? Die wordt vast nog leuker als je onze ticketveiling wint! Bied snel mee en wie weet ben jij binnenkort op weg naar Plopsaland De Panne met een superenthousiaste kroost.

dagje uit cadeau