Je maakt op 1 en 2 augustus 2021 kans op een Buccan Kamado barbecue met hoes. Het enige wat je hoeft te doen is een bod plaatsen op een veiling naar keuze. En hoe vaker je biedt, hoe meer kans je maakt.
Bekijk nu

Bellewaerde: een dag vol plezier

EEN DAG VOL PLEZIER IN BELLEWAERDE

Bellewaerde verwelkomt dierenliefhebbers die fan zijn van spannende attracties en adembenemende shows. Ga je voor een treinrit tussen de leeuwen of een spannende vaart op de ‘Jungle Mission’? Eén ding is zeker: een uitstap naar Bellewaerde is nooit saai! Voordelige Bellewaerde tickets voor jou en je vrienden koop je natuurlijk via vakantieveilingen.be!

Bellewaerde: tickets voor avontuur!

Een uitstap met de hele familie? In Bellewaerde vind je heel wat attracties die iedereen kunnen bekoren! Maak een snelle rit op de ‘Keverbaan’ of laat de piraat in je los bij ‘Peter Pan’. Houden jullie wel van wat mysterie? Ga dan zeker langs bij ‘Houdini’. Zelfs de allerkleinsten zijn in de wolken met jouw tickets voor Bellewaerde! Zij kunnen zich uitleven in het ‘Palendorp’, vliegen in de ‘Dansende Ballonnen’ of een dol ritje maken in de ‘Gekke Koets’.

De waterattracties in Bellewaerde zijn top als je op een warme dag wat verkoeling zoekt. De ‘River Splash’, ‘Niagara’ of ‘Bengal Rapid River’? Aan jou de keuze! Ook adrenalinejunkies krijgen in Bellewaerde waar voor hun tickets. Schreeuw de longen uit je lijf op de ‘Boomerang’, ‘Sreaming Eagle’ of ‘Huracan’! Tijd voor wat rust na al die flitsende attracties? Doorheen het hele park vind je toffe eetstandjes, gezellige restaurants of gewoon een zonnig bankje om even uit te puffen.

Tickets voor Bellewaerde bestellen

Kan je niet wachten om je uitstap naar Bellewaerde te plannen? Dat begrijpen wij volkomen! Neem snel een kijkje bij onze lopende veilingen en bied mee om jouw voordelige Bellewaerde tickets te bemachtigen. Trommel je vrienden of familie op en maak van je uitstap naar Bellewaerde een onvergetelijke expeditie!

dagje uit cadeau