Cadeau voor grootvader

Op zoek naar een leuk cadeau voor je grootvader? Dan ben je hier op de juiste plaats. Wat dacht je van een horloge of een scheermachine? Altijd leuk om een cadeautje uit te pakken. Toch liever een leuke ervaring? Geef een rit in een ferrari of ga samen bowlen! Origineel ben je sowieso! En het mooie is, je biedt al mee vanaf € 1,-. Zo vind je een betaalbaar en leuk cadeau voor je grootvader.

Producten

Het is altijd leuk om een cadeautje uit te pakken, wil jij je grootvader aangenaam verrassen? Kijk dan zeker eens naar onze producten. Een bluetooth speaker, horloge of toch liever een gepersonaliseerde fotokader? Er is voor elk wat wils.

producten cadeau's

Horloges

Een outfit is pas compleet met het juiste accessoire. Toch? Geef je grootvader een van onze horloges, er is een ruime keuze uit de mooiste merken. Wedden dat hij er niet goed van zal zijn?

Horloges

Auto & motorsport

Is je grootvader een waaghals of een autoliefhebber? Blaas hem dan van zijn sokken met deze razendsnelle veilingen. Van slipcursussen tot een ritje in een ferrari, alles is mogelijk!

Auto & Motorsport

Sport & spel

Een dag vol spanning en sensatie als cadeau? Geen enkel probleem! Ga samen paintballen, bowlen, doe een helicoptervlucht of onstnap uit een gevangenis. Meer weten? Bekijk dan zeker ook de andere veilingen.

Sport & Spel

Nieuwe veilingen

Je kent het wel, die ene persoon die er altijd in slaagt om hetzelfde cadeau te geven als jij. Hoe moet je dan nog origineel zijn? Wel, treur niet langer, want met onze nieuwe veilingen heb je altijd een leuk en origineel cadeau! Wij weten zeker dat niemand kan tippen aan jouw cadeau.

Nieuwe veilingen