Cadeau goedkoop

Op zoek naar een goedkoop cadeau? Dan ben je hier op de juiste plaats. Bied op een speaker of een ander product en doe een goede deal! Liever een ervaring cadeau dien? Doe voor een lage prijs een dagje paintball, een etentje of zelf een autorit in een luxe wagen cadeau. Wie maakt er jouw wijs dat een origineel cadeau veel geld moet kosten?

Producten

Het is altijd leuk om een cadeautje uit te pakken, wil jij iemand aangenaam verrassen zonder teveel te betalen? Kijk dan zeker eens naar onze producten. Een bluetooth speaker, sieraden of toch liever een gepersonaliseerde fotokader? Er is voor elk wat wils.

producten cadeau's

Eten & Drinken

Niets zo gezellig als samen iets gaan eten. Wat dacht je van een goedkoop 3-gangenmenu? Of liever onbeperkt spare ribs gaan eten? Als je geen zin hebt om naar buiten te gaan kan je gewoon een wijnproeverij aan huis cadeau doen. Dit kan zelf al vanaf €1 ! Hoe dan ook, het wordt gezellig.

Eten & drinken cadeau

Auto & motorsport

Cadeau voor een waaghals of een autoliefhebber? Maak dan indruk met deze razendsnelle veilingen. Van slipcursussen tot een ritje in een ferrari, alles is mogelijk en jij bepaalt de prijs!

Auto & Motorsport

Sport & spel

Een dag vol spanning en sensatie als cadeau? Geen enkel probleem! Ga samen paintballen, bowlen, doe een helicoptervlucht of onstnap uit een gevangenis. Meer weten? Bekijk dan zeker ook de andere veilingen.

Sport & Spel

Nieuwe veilingen

Je kent het wel, die ene persoon die er altijd in slaagt om hetzelfde cadeau te geven als jij. Hoe moet je dan nog origineel zijn? Wel, treur niet langer, want met onze nieuwe veilingen heb je altijd een leuk, goedkoop en origineel cadeau! Wij weten zeker dat niemand kan tippen aan jouw cadeau.

Nieuwe veilingen*