Walibi voor jou alleen

Niet moeten aanschuiven voor je favoriete attractie of snack... We geven het toe: een dagje helemaal alleen met je vrienden in Walibi, het zou episch zijn. 

Helaas heb je een 1 aprilvis gevangen. #sorrynotsorry
Maar we laten je niet volledig teleurgesteld achter. Schrijf je voor 3 april in voor de VakantieVeilingen Rollercoaster Challenge en test op 1 dag tijd alle rollercoasters van ons land zonder ervoor te moeten aanschuiven!

Over de Rollercoaster Challenge

Hou jij van een adrenalinerush, heb je energie te veel en ga je strike bij de video's van Elodie Gabias en Jamie-Lee Six? Dan klink jij als de perfecte sidekick voor de VakantieVeilingen.be Rollercoaster Challenge!

Op 10 april 2019 nemen Instagram-rebels Elodie Gabias en Jamie-Lee Six het tegen elkaar op in de Rollercoaster Challenge: op één dag tijd zoveel mogelijk rollercoasters rijden in 4 verschillende pretparken. En jij kan hun team als sidekick versterken! Bovendien win je een duo-jaarabonnement op alle Belgische pretparken als jouw team de overwinning binnenhaalt. En eeuwige roem, uiteraard.

Durf jij, samen met Elodie en Jamie-Lee, de Challenge aan te gaan? Inschrijven kan tot en met 2 april!

Zin gekregen in een dagje pretpark?

Wil jij voordelig met je vrienden of familie naar Walibi, Bobbejaanland, Bellewaerde of Plopsaland De Panne? Bied mee op je tickets vanaf € 1,-!

Naar de pretparkveilingen