1 van 3

Vers vleespakket bij je thuisbezorgd (5 kg)

Met dit vleespakket is je diepvriezer voor een tijdje aangevuld. Stoofvlees, koteletten, worsten, gehakt en ribben; het zit er allemaal in. Alle producten zijn vers bereid van varkensvlees en worden aan je deur geleverd.

Wat wordt er geveild?
 • Vleesselectie van vlees-in-the-box.be
  - Spieringkoteletten (1 kg)
  - Ribben (1 kg)
  - Worsten (1 kg)
  - Gehakt (1 kg)
  - Varkensstoofvlees (1 kg)
 • Aan huis geleverd
 • Te bestellen op de website van Vlees in the box
Data

Geldig t/m 3 maanden na winnen.

Je pakket wordt gekoeld bezorgd van dinsdag t/m zaterdag. Bestel zeker 2 dagen op voorhand je pakket. Bestel je op maandag, dan ontvang je het pakket op woensdag. Je kunt ook een later bezorgmoment kiezen tijdens je bestelling.

Aanbieder
Extra verplichte kosten

€ 7,50 verpakkings- en bezorgkosten (te betalen op de website van de aanbieder)
• € 5,- administratiekosten VakantieVeilingen

Hoe maak je gebruik van de veiling?Betaal je gewonnen veiling binnen 5 dagen, daarna kun je jouw waardebon downloaden. Hierop staat hoe je moet bestellen. Het is mogelijk om voor betaling het pakket uit te breiden of een ander pakket bij te bestellen.

Het pakket wordt bezorgd op het adres dat je bij je bestelling invoert. Voor bezorging ontvang je een e-mail met een Track & Trace-code. Zo kun je zien wanneer je pakket bezorgd wordt.

Voorwaarden & bijzonderheden

• Na het winnen van de veiling dien je het pakket te bestellen op de website van de aanbieder. 
• Het is belangrijk dat je thuis bent op de dag van de bezorging. Je box bevat verse producten, dus deze moeten snel opnieuw gekoeld worden. Het is eventueel ook mogelijk om het pakket op een ander adres af te leveren. Is er niemand thuis op het moment van bezorgen? Dan wordt het pakket retour gestuurd en dien je 50% van deze kosten te betalen

Vakantieveilingen is:
Al meer dan 3 miljoen winnaars
Dagelijks 1000-en veilingen
Je bepaalt zelf de prijs
Onze veilingvoorwaarden

Hoogste bieder?

Ben je de hoogste bieder? Dan ben je verplicht het geboden bedrag te betalen. Annuleren is niet mogelijk tenzij dit duidelijk staat aangegeven onder Voorwaarden & bijzonderheden.

Notarieel toezicht

Om de betrouwbaarheid van onze veilingen te garanderen, staan deze onder toezicht van een onafhankelijke notaris. Zij beoordeelt het biedproces en kan op ieder moment de biedingen bekijken.De notaris geeft geen antwoord op inhoudelijke vragen en klachten, hiervoor kan je terecht bij onze klantenservice.

Algemene voorwaarden

Op deze veiling zijn de algemene voorwaarden van VakantieVeilingen.be van toepassing.

Deze veiling staat onder toezicht van notaris

Mr. S.V. Viveen

Veiling gesloten
Oh nee… Je kunt deze veiling nu niet winnen