Word jij onze nieuwe affiliatepartner?

Al meer dan 1.000 partners hebben het affiliateprogramma van VakantieVeilingen ontdekt. Promoot VakantieVeilingen ook via jouw website en ontvang een aantrekkelijke commissie.

Jouw voordelen op een rij:

  • Ontvang commissie op basis van een bieding i.p.v. op een veiling. Dit loopt al snel hoog op
  • Hoe meer biedingen, hoe hoger de vergoeding
  • Door een groot assortiment aan vrijetijds-arrangementen is er een hoge kans op conversie
  • Het is mogelijk om naar elke gewenste veiling op de site te deeplinken
  • Uitgebreid aanbod aan bannermateriaal per categorie en subcategorie
  • Veiling van de dag xml-productfeed aanwezig voor dagelijkse update content

Wil jij partner worden? Meld je dan aan bij Tradetracker.

Het partnerprogramma van VakantieVeilingen.be is een absolute aanrader. Wij werken al geruime tijd samen en zijn zeer tevreden. Qua support zijn ze erg snel en steeds bereid om samen naar oplossingen te zoeken. Daarnaast maken wij ook gebruik van hun feeds en deeplinks, die het ons én de bezoekers gemakkelijker maken. In het algemeen: top!

Thomas van Pretparkdeals.be

Flipit werkt al geruime tijd en naar volle tevredenheid, samen met Vakantieveilingen. Aangezien wij onze bezoekers graag een ruim en gevarieerd aanbod willen bieden, is Vakantieveilingen een uitermate geschikte partner. Het schakelen met Vakantieveilingen verloopt altijd soepel en snel. Voor ons als organisatie een ideale partij om mee samen te werken. Als de meest bekende en betrouwbaarste veilingsite worden de vele acties die wij voor Vakantieveilingen plaatsen zeer gewaardeerd door onze bezoekers.

Shiran van Flipit.com/be

Directe mogelijkheden voor grote sites en blogs

Heb jij een site of blog met hoge volumes? Dan zijn er naast het aansluiten bij ons affiliatenetwerk ook directe mogelijkheden. Zo bieden wij materiaal aan dat geplaatst kan worden op jouw website of in jouw nieuwsbrief. Meer weten? Neem dan contact op met affiliates@emesa.be